Visit Other Websites :
مایع دستشویی کرمی
مایع دستشویی کرمی مایع دستشویی کرمی مایع دستشویی کرمی مایع دستشویی کرمی مایع دستشویی کرمی مایع دستشویی کرمی

مایع دستشویی کرمی

مایع دستشویی کرمی اکتیو حاوی مواد مرطوب کننده و نرم کننده طبیعی می باشد که باعث نرمی پوست دست می گردد. مایع دستشویی کرمی اکتیو با PH سازگار با پوست دست انتخابی مناسب برای پوستهای خشک و حساس می باشد. این محصول با سه رنگ و رایحه( آلو.ئه ورا, انجیر و گل و انار و گل) جهت سلیقه های مختلف مصرف کنندگان طراحی و به بازار عرضه شده است.

۳۵۰ گرمی سبز / شماره بارکد : ۵۰۱۸۰۱۰۵۱
۲۰۰۰ گرمی سبز / شماره بارکد :

۳۵۰ گرمی صورتی / شماره بارکد : ۵۰۱۸۰۱۰۵۲
۲۰۰۰ گرمی صورتی / شماره بارکد :

۳۵۰ گرمی بنفش / شماره بارکد : ۵۰۱۸۰۱۰۵۳
۲۰۰۰ گرمی بنفش / شماره بارکد :

تعداد در کارتن / ۳۵۰ گرمی: ۱۲ عدد
تعداد در کارتن / ۲۰۰۰ گرمی: ۶ عدد

  • مزایا محصول
  • دستورالعمل استفاده

اوره :
اوره به طور طبیعی در بافت بدن موجود بوده و به واسطه آن ، پوست نرم می شود. بنابر این اوره یکی از عوامل طبیعی برای نرمی پوست محسوب می شود. اوره سبب افزایش انعطاف پذیری سلول های خشک و سخت پوست شده و امکان جذب رطوبت را بوسیله سلول های زیرین را بوجود می آورد،  همچنین مانع از تبخیر و از دست رفتن آب از سطح پوست می شودکه در نتیجه آن رطوبت در لایه های فوقانی افزایش می یابد. اوره همچنین خاصیت ضد خارش و ضد التهاب نیز دارد.

لاکتات :
لاکتات یکی از مشتقات موجود در شیر می باشد که دارای خواص زیر است:
– باعث افزایش نرم کنندگی و مرطوب کنندگی سطح پوست می شود.
– باعث رفع لایه های مرده پوست و در نتیجه صاف و هموار شدن پوست می شود.
لایه خارجی پوست (استرانوم کورنئوم) حاوی مقدار معینی آب بوده که عامل کنترل و حفظ انعطاف پذیری پوست می باشد و اگر این مقدار کمتر از حد مجاز شود ،پوست خشک و خشن شده از این رو سبب پوسته پوسته شدن ، خارش و ترک خواهد شد. لاکتات جزمواد طبیعی موجود در بافت های بدن بوده که عمل هیدراتاسیون لایه بیرونی پوست را تحت تاثیر قرار می دهد و عاملی برای ایجاد رطوبت پوست محسوب می شود بدین ترتیب پوست نرم و انعطاف پذیر می گردد.

گلیسیرین:
مايعی شفاف بی رنگ و بدون بو است. به علت جذب بالاي رطوبت، به عنوان یک مرطوب كننده عالی، به نگهداری و احيای رطوبت پوست كمك می كند. با خاصيت نرم كنندگی، نرمی و لطافت پوست را تامين می كند. جلوگيری از خشك شدن پوست از مزایای اين ماده است.

دی پنتنول:
ویتامین B5 که نام دیگر آن اسید پانتوتنیک (Pantothenic Acid) است یکی از مهمترین ویتامین های گروه ب بوده که نقش های متعدد و بسیار مهمی در بدن انسان ایفا می کند. اين ویتامین به صورت محلول در آب می باشد که از نظر ظاهري مايعی ويسكوز بدون رنگ و بو می باشد. مطالعات زيادی كه در چند سال گذشته بر روی اين ماده انجام گرفته است نشان می دهد كه توانايي نفوذ در لايه هاي مختلف پوست را دارا مي باشد.به همین دلیل در محصولات آرایشی بهداشتی تخصصی پوست مثل رژلب و سایه چشم و کرم ها نیز کاربرد بسیار دارد

از ویژگی های آن:
با افزايش رطوبت پوست از خشکی آن جلوگیری می کند.
سبب نرمی و لطافت سطح پوست می‌شود.
خاصیت کشسانی و الاستیسیته پوست های خشک و حساس را افزایش می دهد.

– دستها را با آب خیس کنید و مقدار كافي مايع دستشويي براي هر دو دست برداريد و كف دستها را به يكديگر مالش دهيد
– با دست راست پشت دست چپ و لا‌به‌لاي انگشتان را مالش دهيد (و بالعکس )
– پشت انگشتان را بوسيله كف دست ديگر و به طوري كه در هم قفل هستند، مالش دهيد
– كف دستها را به صورتي كه انگشتان درون هم باشند، روي يكديگر مالش دهيد
– انگشتان شست را بوسيله كف دست ديگر به صورت حركت چرخشي تميز كنيد
– سر انگشتان را در كف دست ديگر به صورت حركت چرخشي و رفت و برگشتي مالش دهيد
– مچ دستها را با حرکت چرخشی مالش دهید
– سپس دستها را ابکشی نمایید

هشدارها :

از تماس با چشم جلوگیری شود در صورت تماس، چشم خود را با آب سرد  فراوان شستشو دهید.

به اشتراک بگذارید:

رتبه بندی و بررسی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

12345

X